Aurela Hoxha vjen provokative, do t’i shpërthejnë të pasmet (Foto)

Modelja Aurela Hoxha vërtet ka trup për t’u admiruar.

Dhe ajo këtë ka ekspozuar mirë në fustanin e saj të zi të shkurtër nga lateksi.

Ajo natyrisht kujdeset që të pasmet e saj të shfaqen direkt e në kamerë, me ç’rast krijon mjaft imagjinatë te të tjerët.

Aurela pa dyshim se është prej modeleve më atraktive.

3

Temat
Showbiz

Të afërta