Adoleshentja që ja kalon edhe Robin Hoodit (VIDEO)

Ndonëse ishte adoleshente, ajo ishte në gjendje të tregonte aftësit e saja.

Adoleshentja nga Rusia,brenda një nate u bë shumë e famëshme duke treguar aftësit e saj, duke e përdorur harukun dhe shigjetën.

Temat
Fun

Të afërta