Adhurusja e karikaturave (VIDEO)

Një gura në Angli aq shum e adhuronte karikaturen sa që u shëndrrua edhe ajo.

Ajo ishte stiliste e flokëve dhe 31 vjeçare ku kishte bërë mbi 200 mijë euro operacione plasktike.

Temat
Fun

Të afërta