4 vjeçarja me akrobaci të mahnitshme (FOTO / VIDEO)

Ajo nuk është e madhe mirëpo hopin e saj kishte filluar t’a ushtroi që nga mosha 2 vjeçare.

Emma tash është vetëm një 4 vjeçare dhe të gjithë po mahniten nga akrobacit që ajo mund ti bëjë, për më shum shikojeni edhe ju:

Untitled1

Temat
Fun

Të afërta