Vazhdon seanca plenare

Kuvendi i Kosovës po vazhdon seancën plenare, ku do të shqyrtohet raporti i punës së Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2015, si dhe raporti i punës së Zyrës Rregullatore për Ujësjellës dhe Kanalizim për vitin 2015.

Fillimisht pritet të fillojë zgjedhja e tre anëtarëve të Bordit për Ankesa të Mediave. Pastaj do të shqyrtohet propozim-vendimit për caktimin e pagës së Auditorit të Përgjithshëm të Republikës së Kosovës.

Më pas do të shqyrtohet raporti i punës së Agjencisë Kosovare të Privatizimit për vitin 2015, si dhe raporti i punës së Zyrës Rregullatore për Ujësjellës dhe Kanalizim për vitin 2015.

Kurse, në fund do të shqyrtohet propozimi i GP të Listës Serbe për zëvendësimin e anëtarit në Komisionin për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë.

Temat
LajmeVend

Të afërta