Shikoni si duket Big Mama me look të ri (FOTO)

Si duket Bigi ka ndryshuar floket ajo me look shumë të veçantë, me këngë me tekste zbavitëse, karakter ekspresiv dhe shpërthyes, pa komplekse dhe e hareshme, vijon të mbetet një personazh i vërtetë Big.

Këngëtarja pa dyshim që duket për mrekulli edhe me pamjen e saj.

image

image

Temat
Showbiz

Të afërta