Pamjet më të mira të vitit të filmuara me dron (Video)

Kjo montazhë pamjesh nga New York City Drone Film Festival tregon se përse operatorët e dronëve janë kameramanët më të mirë sot.

Këto pamje përfshijnë incizime aksion, peizazhe të bukura, ndërtesa dhe arkitekturë dhe gjithçka tjetër në mes, transmeton Express.

Madje ka edhe pamje të vetë dronëve.

Ky është viti i dytë që mbahet ky festival dhe producentët e filmit nga e gjithë bota dërgojnë filmimet e bëra me dron për të garuar për njërën nga shumë shpërblimet që ofron ky festival.

Më shumë për këtë festival dhe mundësinë për të dërguar videon tuaj mund ti gjeni në http://www.nycdronefilmfestival.com/

Temat
Teknologji

Të afërta