Klubi i Tenisit Peja do të organizon turneun ROG

Të dielën me 12 qershor Klubi i Tenisit Peja do të organizon turneun ROG (tenisi me topa te kuq, portokall dhe gjelber) . Turneu me topa te kuq fillon ne ora 09:00 , turneu me topa te portokallt fillon ne ora 11:00 ndersa turneu me topa te gjelbert fillon ne ora 13:00. Paraqitja e të interesuarve mund të bëhet deri të shtunën (11 qershor) në ora 18:00 në email adresën kreshnik24@hotmail.com , numrat e telefonit 049 /319-370 dhe 044/770-243

main_peja-red1465480330

Temat
SportVend

Të afërta