Këto janë tatuazhet më palidhje në botë (FOTO)

Në mbarë botën është bërë trendi bërja e tatuazheve nëpër pjesët e trupit.

Për ta bërë një tatuazh kërkohet një vendim i madh nga vetja, dhe llojin se si do ta bësh për arsye se tatuazhi do të qëndrojë aty pëgjithmonë. Ekzistojnë laseret për largimin e tatuazheve janë efikas, por kjo teknikë nuk do të arrijë që tërësishtë ta largojë tatuazhin nga trupi, mirëpo laseri vetëm mund ta zbehë dhe ta bëjë më pak të dukshëm.

Më poshtë mund ti shihni disa nga tatuazhet më të shëmtuara në botë./GazetaExpress/

tatto3_1465480227-4477391

tatto4_1465480224-2804545

auto-11432023942_1465480223-9090114

6-106-960x600_1465480221-9353882

stupid-tat-choices15-600x358_1465480203-6139858

images-1-1_1465480201-9304718

largea-2-w-650-c-0-bild1433871934_1465480199-2143634

Temat
Fun

Të afërta