Ja si të qetësoni trupin pas lodhjes

Ekspertët këshillojnë: pas një ditë të gjatë pune, Merrni qetësinë e duhur! Asnjëherë mos shkoni në shtëpi pas pune, që të filloni të bëni punë, darkën dhe më pas të flini menjëherë.

Truri ka nevojë të pushojë nga të gjitha ngjarjet e ditës (pavarësish nëse ishte stresuese apo jo.) Ju duhet të merrni pak kohë për vete, të lexoni një libër apo të shikoni një film.

Ju mund të organizoni mbrëmje sociale me miqtë dhe familjen, kështu ju do të jeni në një gjendje mendore të lumtur dhe pozitive përpara nisjes së ditës së re të punës./Indeksonline/

Temat
Shëndet

Të afërta