Hipi Mustafa në biçikletë (Foto)

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka marrë pjesë në inaugurimin e disa pikave atraktive në Istog.

Ai në këtë ceremoni ka ngarë biçikletën në një shteg për ecje dhe atraksione të tjera sportive.

Të gjitha aktivitetet në ditën e sotme janë në kuadër të projektit për “Zhvillimin e Istogut.

mustafa-1-690x380

mustafa2

Temat
Showbiz

Të afërta