Çfarë u thotë Shyhrete Behluli femrave të Diasporës?

Është e njohur, e dashur, e dëgjuar.

Këngët e saj përherë kanë gjetur vend tek publiku shqiptar, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja Shyhrete Behluli, e njohur ndryshe edhe si “ëmbëlsira e estradës”, është përherë produktive dhe pranë adhuruesve të saj.

Ajo e ka ngritur karrierën e saj fuqishëm, ndonëse në jetë ka pasur edhe obligime si nënë e grua.

Ja çka ju thotë këngëtarja femrave të Diasporës shqiptare:

”Gjatë bisedave që kam pasur me femra (gratë) shqiptare në Diasporë, pjesa dërmuese janë të mendimit të kthehen në Kosovë.
Por disa dëshirojnë të jetojnë në mërgim, pasi kushtet për jetë; punësimi, inkuadrimi janë me të mira. Kërkoj nga të gjithë mërgimtarët tanë që sa më parë të kthehen në Kosovë”.

Temat
Showbiz

Të afërta