Bashkim Spahiu me “Avash Avash” drejt hitit të ri (Video)

Këngëtari i njohur për këndim live, Bashkim Spahiu, ka publikuar këngën e re “Avash avash”.

Teksti i kësaj kënge u shkrua nga Armand Trebicka, muzika nga Artan Kastrati kurse video nga produksioni ‘Swart’.

Bashkimi është një prej këngëtarëve më të pëlqyer live, dhe ndoshta kjo është arsye që këngëtarët që anën e fortë të kendimit e kanë zërin dhe jo playbackun, publikojnë më rrallë këngë dhe klipe.

Sa do të ketë sukses me “Avash avash” presim vlerësimin e publikut.

Temat
Showbiz

Të afërta