Theu traditën fetare për të shpëtuar qenin që po mbytej (Video)

është quajtur hero pasi ka shkelur traditën fetare duke e hequr çallmën nga koka dhe e përdori atë për të shpëtuar një qen që po mbytej.

Sarwan Singh ishte duke vozitur afër një kanali vaditës në Punjab, Indi, kur ai zbuloi se një grup njerëzish ishin mbledhur afër kanalit, përcjell Telegrafi.

Ai ndaloi makinën e tij dhe shkoi për të gjetur qenin që po luftonte me jetën.

“Isha i tronditur kur pash se ata vetëm po e shikonin qenin që po mbytej por asnjëri prej tyre nuk po e ndihmonte”, ka thënë ai.

Temat
Fun

Të afërta