Të gjithë kërkojnë t’ia shohin gjoksin, Çiljeta publikon një imazh tjetër (Foto)

Këngëtarja e njohur, Çiljeta Xhilaga, i është nënshtruar ndërhyrjes katërorëshe kirurgjike për zvogëlimin e aseteve të saja të njohura.
Dhe pas operacionit, ajo ua ka ofruar ndjekësve të saj fotografinë e parë pas operacionit, duke e bërë realitet premtimin që e kishte dhënë qe një kohë.

Nuk kanë vonuar komentet e shumta, madje edhe të personaliteteve të njohura që kërkonin ta shihnin gjoksin e Çiljetës.

Edhe pse akoma nuk mund ta zbulojë, pasi është në shërim e sipër, këngëtarja ka publikuar edhe një tjetër fotografi, ku tregon pakëz më shumë se fotografia e parë, ndërkohë që gjoksi i saj është i lidhur me fasha.

Temat
Showbiz

Të afërta