Stresi: Do kthehem fuqishëm, prisni!

Këtë verë nuk do të kemi një projekt të ri muzikor prej tij, por vitin tjetër kur të ndërrojë edhe “prefiks” (të mbush 30 vjeç), ai do të kthehet më fuqishëm se kurrë.

Kemi shkëmbyer pak minuta më parë një bisedë të shkurtër me Stresin, i cili na tregoi se nga Franca është nisur për në Rotterdam (Hollandë), duke shijuar pushimet dhe vendet e ndryshme të botës…

Po muzika?! “Normalisht që po, por di të them që po krijoj gjatë gjithë kohës dhe mendoj që kur të kthehem vitin tjetër, të kem bërë hite të pamenduara më parë”,

12439144_963737973708173_8573126736849475247_n

11138504_936252146456756_5527635243308912785_n

944053_966540470094590_7211510284599439408_n

Temat
Showbiz

Të afërta