Sa bionde kaluan nëpër duart e Bleros? (Foto)

Këngëtari nga Mitrovica, Blerim Muharremi, i njohur si Blero, u imponua në tregun muzikor shqiptar falë talentit, performancave të veçanta dhe këngëve moderne.

Me pak fjalë, Blero i bëri vend vetës në skenë.

Këngëtari që në fillim të karrierës, është përfolur për muzikën, por edhe jetën personale. Blero kurrë nuk ka pasur komplekse në këtë pikë. Ai, e njoftoj median me të gjitha femrat e jetës së tij, që për çudi të tëra janë bionde, shkruan “Kosovarja”.

Nora e fejuara e parë e Bleros ishte një bionde tejet e bukur, më pas erdhi Teuta, e tani është Afrona, një tjetër bionde që të le pa frymë.

Blero-dhe-Afrona-Dika

nuk-ia-p-euml-rmend-emrin-teuta-p-euml-r-bleron-euml-sht-euml-ldquo-ajo-rdquo_hd

Temat
Showbiz

Të afërta