Pse Afrona nuk shkoi me Bleron në Turqi?!

Bashkë janë në lidhje vetëm që një vit por Blero dhe Afrona Dika kanë shumë për të treguar.
Kjo për faktin se çifti bashkë ka shëtitur gjithandej duke pasur destinacion madje edhe Meksikën e largët.

Por, në nisjen e sezonit veror, Blero ka shkuar pa të dashurën në Turqi.

Kjo për faktin se drejt bregdetit turk ai ka marrë rrugë vetëm me bashkëpunëtorët e afërt dhe ekipin e produksionit Asha ku do të konkretizojnë projekte të reja muzikore të cilat ai i ka paralajmëruar si bomba.

af_1465373831-1792031

Temat
Showbiz

Të afërta