E dini kush është vëllai i “Lyrës” të seriali “O sa mirë” (Foto)

“Lyra” është personazhi i dashur i serialit vendor “O sa mirë”, ndryshe emri i saj i vërtet është Ema Uka.

Në serialin e lartpërmendur ajo luan rolin e një vajze naive dhe truhollë, duke treguar talentin e një aktore të vërtetë.

Seriali i cili po ndiqet shumë, e bëri të famshme dhe e dashur për publikun shqiptar “Lyren” , apo Ema Uken.

Në momentin kur bëhesh fytyre publike, nxitë kureshtje nga shikuesit, së ke ka nënë, baba, apo vëlla e motër, me një fjalë kush është familja e personazhit tonë të pëlqyer.

Kështu që ju njohim më vëllain e aktores, i cili poashtu tashmë është i njohur për publikun shqiptar.

Ai është Gjergj Uka, djali nga videoklipi i këngës “Dashni” kënduar nga Majku.

Përndryshe ai këtë vit ka mbaruar gjimnazin në shkollën e mesme “Sami Frashëri”, Prishtinë.

lyra-2

lyra-1

CXVN0MIUkAAgE5C

Temat
Showbiz

Të afërta