Rita dhe Jay-Z, tashmë miq?!

Këngëtaria me kosovare me famë botërore Rita Ora vitin e kaluar kishte ngritur padi ndaj këtij produksioni me të cilin kishte nënshkruar kontratë në vitin 2008, me pretendimin se ajo ishte braktisur nga shtëpia diskografike, pasi kjo e fundit fillojë të përfshihej në menaxhimin e sporteve dhe fushatave të tjera.

‘Kur Rita ishte me ta, Roc Nation tregoi shumë interes për të si artiste” thuhej në ankmimin e asaj kohe.

Por duket se pas kaq muajsh ata kanë arritur një marrëveshje mes tyre, këtë e tregon një një dokument të ri në faqen e internetit të Gjykatës Supreme në Nju Jork.

Edhe Rita gjithashtu ka ndarë një foto në profilin e saj në Twitter ku tregon për një marrëveshje të re.

auto_ritaoracontrat_1465297580-67816101465311283-768x807

Temat
Showbiz

Të afërta