Reagimi i Çanit kur sheh Bleonën topless (Video)

Çani ka thënë se gjatë momenteve të fundit për artistët po bëheshin gati në dhomën e grimit ai pa Bleonën të veshur vetëm me një palë “breçka” të vogla të zeza dhe thuasje nudo.

“Gjej Bleonën nudo në prova dhe shoh gjoksin e Bleonës për herë të parë live. Dhe i thash, ‘Bleona cfarë e ke këtë gjoks si 20-vjeçe?’, dhe ajo më tha ‘Çani nuk ja kam lënë askujt të ma prekë me dorë.”

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=f88WUYCdCys

Temat
Showbiz

Të afërta