Prezantim me temë ‘Vlerësim i kanosjes nga krimi serioz dhe i organizuar’

Në Qendrën për trajnim ‘Idrizovë’ sot do të mbahet prezantimi me titull ‘Vlerësimi i kanosjeve nga krimi serioz dhe i organizuar’ në bashkëpunim me misionin e OSBE-së në Beograd dhe Shkup, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Në prezantim do të marrë pjesë ministri i Punëve të Brendshme Mitko Çavkov dhe drejtori i Zyrës për Siguri Publike, Gorançe Savovski.

Prezantim-ne-Idrizove-780x439

Temat
LajmeRajon

Të afërta