Anxhela Peristeri fiton YFSF

Anxhela Peristeri është shpallur fituese e edicionit të parë të “Your Face Sounds Familiar”.

Gjatë natës finale, fillimisht ka votuar juria dhe më pas kanë qenë vetë artistët ata që kanë votuar për njëri-tjetrin.

Kjo mbrëmje ka qenë shumë e gjatë dhe ka rezervuar shumë surpriza për publikun.

download (1)
download

Temat
Showbiz

Të afërta