Prej sot fillon shitja e vajit të kanabisit!

Prej sot në farmacitë e Maqedonisë ka hyrë përdorimi i kanabisit, për qëllime mjekësore. Vaji i kanabisit do të gjendet nëpër raftet e farmacive dhe dotë jepet pa recetë mjekësore, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Ky vaj do të përmban nivel të ulët të substancës psikotrope, kurse qytetarët do të mund ta blejnë kur të duan dhe në çfarëdo qoftë sasie. Mjekët thonë se ky vaj është i sigurtë për përdorim.

Në Botë, këtë vaj e përdorin edhe mjekët për veten e tyre.

Temat
LajmeRajon

Të afërta