Labi shtron iftar vetëm për këta persona (Foto)

Labinot Tahiri po ndjek shembullin e mirë të kryetarit të kryeqytetit britanik të Londrës, Sadiq Khan.

Ai do të shtron iftar në qytetin e Ferizajit me rastin e fillimit të muajit shenjtë të Ramazanit .

N]ë fakt, këngëtari ka bërë të ditur se me nga një darkë do ti qeras grevistët e Fabrikës së Tubave.

Ja mesazhi i plotë i Labit:

Përhirë të këtyre 30 ditëve Ramazan, ose 29 që i takojnë kësaj radhe, kam menduar të shtroj iftar në tërë qytetin tonë Ferizaj!!??

A të gjest nëse do të bëja, nuk thonë disa sulmues që Labi e kthen hakikat iftarin, por thonë po e bênë për POLITIK E REKLAMË sikurse familjet që i fusnim në shtëpia tê reja e thoshin për Reklamë….!

Prandaj, nuk do ta kthej në qytet, por do të kthej për grevistët e Fabrikës së Tubave nesër për 40 persona nê Restorant Ujëvara, me qëllim solidarizimin me ata prindër të cilët janë prindër për të gjithë ne.

E Kryetarit të Londrës. i’a bëftë Zoti parajsë a’i e di a për politike apo reklamë apo ia thotë shpirti me e kthye iftarin. Atje nuk ju intereson për çfarë po e bëjnë, atje i dhurojnë qytetarit ngrohtësi dhe gjithçka që ka të bëjë me jetën e tij.

Me respekt, Labinot Tahiri Ferizaj Kosove e Shqipërisë.

Temat
Showbiz

Të afërta