Deputetët e Kuvendit që mbajnë Ramazan (Foto)

Me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit, një numër i vogël i deputetëve të Kuvendit të Kosovës pritet të agjërojnë.

Indeksonline ka kontaktuar me disa prej tyre të cilët kanë konfirmuar se do të mbajnë Ramazanin.

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, nga radhët e Partisë Demokratike e Kosovës, Ganimete Musliu është duke agjëruar me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit.

auto_ganimete1465218165

Ajo në një prononcim të shkurtër për Indeksonline ka konfirmuar se ka filluar të agjëroj.

“Po, do të agjëroj. Deri tash kam agjëruar 23 ramazana”, ka thënë ajo

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, nga radhët e komuniteteve, Duda Balje është duke agjëruar me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit. Në një prononcim për Indeksonline, deputetja ka treguar moshën se kur ka filluar të agjëroj.

“Po, patjetër që jam duke agjëruar. Kam filluar të mbaj ramazanin që kur kam pasur 7 vjet edhe deri tash nuk jam ndalur asnjëherë”, ka thënë ajo.

auto_dudaa1465218167

Më tej, deputetja boshnjake thotë se ky muaj është sprovë për t’i kuptuar gabimet. Ndërsa kërkon nga Zoti që nëse ka gabuar për ndonjë gjë, të mos i përsërit.

“Muaji Ramazanit për mua është koha kur unë tërheq vijën e jetës dhe analizoj krejt çka kam bërë për një vit në jetën time. Kërkoj falje nga Allahu për gabimet për të me dhëne force që mos të përsëriten. Falënderoj Allahun për te gjitha te mirat që më kanë ndodhur”, është shprehur ajo.

Gëzim Kelmendi

auto_656X37337556gezim_kelmendi_9037757841465218160

Labinotë Demi – Murtezaj

auto_labinot_demi1465218164

Muhamet Mustafa

muhamet mustafa

Albulena Haxhiu

Albulena Haxhiu

Luljeta Veselaj

luljeta veselaj

Emilija Rexhepi

emilja rexhepi

Qerim Bajrami

Qerim bajrami

Temat
LajmeVend

Të afërta