Cilët yje shqiptarë uruan Ramazanin (Foto)

Me rastin e fillimit të Ramazanit, publikime të shumta janë bërë në rrjetet sociale dedikuar këtij muaji të shenjtë.

Dedikime speciale në profilet e tyre në rrjetet sociale kanë bërë edhe yjet e skenës shqiptare, shkruan GazetaExpress.

Megjithëse jo të gjithë do të agjërojnë, ata kanë zgjedhur që të urojnë miqtë dhe publikun e tyre.

1_1465222463-8703622

2_1465222470-2229804

3_1465222444-5544074

4_1465222480-3121406

5_1465222459-9129286

6_1465222478-5554696

7_1465222446-8529796

8_1465222433-8269158

9_1465222435-8830315

10_1465222479-2684442

11_1465222450-5847587

12_1465222479-6336101

13_1465222420-7876129

14_1465222435-5281367

15_1465222480-1206992

Temat
Showbiz

Të afërta