Avokatja më seksi në Shqipëri (Foto)

Arnida Çapi është një nga avokatet më seksi në Shqipëri, tashmë ajo është duke ushtruar profesionin e saj, ndërkohë që kujtojmë se pak kohë më parë ajo është ka qenë edhe kandidate për deputete me partinë e Spartak Ngjelës.

Avokatja seksi përpos profesionit të saj shpesh vendoset në qendër të vëmendjes për format e saj bombastike.

“Gjykata e Tiranës, çfarë sundon është ligji dhe forca e argumentit”, shkruan avokatja seksi Arnida Çapi.

aa

aaa_1465108819-4986159

aaaa_1465108822-1962343

a

Temat
Showbiz

Të afërta