Adriani dhe Lindoni sjellin “Money” (VIDEO)

Adrian Gaxha dhe Lindon Berisha kanë lansuar këngën e tyre të re.

“Money” titullohet ky projekt, tekstin e të cilit e ka shkruar Bim Bimma kurse për videoklipin është kujdesur “Entermedia”.

Adriani dhe Lindoni kanë edhe bashkëpunime të tjera si “Kalle” dhe “Asnihere”.

Temat
Showbiz

Të afërta