Jeta dhe karriera e Muhamed Ali (Video)

Boksieri më i madh që ka njohur historia e sportit, Muhamed Ali, është një prej figurave më frymëzuese në historinë e njerëzimit.

RTV Dukagjini ka realizuar një përmbledhje mbi jetën e karrierën e Muhamed Aliut.

Një rrëfim që duhet ta shikoni patjetër, sidomos gjeneratat e reja që nuk kanë pasur fatin që ta përjetojnë kohën kur Muhamed Ali ishte në maje.

Shikoni videon:

Temat
BotëSport

Të afërta