Po vjen “Rambo”

Po vjen projekti më i ri nga dyshja Blunt & Real "Rambo"

Sonte pritet të lancohet projekti më i ri nga Blunt & Real “Rambo”.

Pas suksesit të korrur nga projekti i tyre i fundit “Vera”, duket se dyshja Blunt dhe Real ka përgatitur edhe një këngë të re, që quhet “Rambo”.

“Rambo” pritet të lansohet gjatë orëve të mbrëmjes.

Temat
Showbiz

Të afërta