Ja si duken sot Kristella dhe Aleksisa nga seriali “Dinastia”

Aktoret Linda Evans (Kristella) dhe Joan Collins (Aleksisa), në vitet 80-ta, përmes serialit “Dinastia” ishin aktoret më të njohura në botë.

Aktoret Linda Evans (Kristella) dhe Joan Collins (Aleksisa), në vitet 80-ta, përmes serialit “Dinastia” ishin aktoret më të njohura në botë.

Ju që keni përcjellur këtë serial dhe keni ende nostalgji, shikoni fotot më poshtë.

Linda Evans sot:

Joan Collins sot:

LONDON, ENGLAND – MARCH 12: Actress Joan Collins attends the Prince’s Trust & Samsung Celebrate Success awards at Odeon Leicester Square on March 12, 2014 in London, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Linda Evans në serial:

Joan Collins në serial:

Edhepse kanë kaluar shumë vite nga seriali më i shikuar në tërë botën, dy aktoret ende janë gjallë dhe duken kësisoj.

Ndërsa aktori tjetër kryesor John Forsythe (Bllejk Kerington) ka vdekur në vitin 2010.

Temat
Showbiz

Të afërta