35-vjeçarja humbet 135 kg, por nuk është aspak e kënaqur (FOTO)

Një 35-vjeçare që peshonte 215 kilogramë, vendosi që të bënte një ndërhyrje kirurgjikale në stomak për t’u dobësuar. Ema Lovell humbi 135 kilogramë, por nuk është aspak e kënaqur.

35-vjeçarja nga Australia kërkoi ndihmë financiare, pasi operacioni kushtonte. Ajo arriti që të bashkonte paratë dhe të kryente ndërhyrje. Tashmë ajo peshon 80 kilogramë, por lëkura turpit të saj nuk është në formë të mirë.

“E urrej trupin tim më shumë se më përpara. Kjo për shkak të lëkurës së varur që mund të dojë vite të marrë formën e duhur”, është shprehur ajo.

Sipas Lovell-it, ajo ka rreth 35 kilogramë vetëm lëkurë të varur, gjë që i shkakton shumë vështirësi në lëvizje dhe kur përpiqet që të hyjë në makinë./ShekulliOnline/

PAY-Emma-Lovell-weight-loss-2

Temat
Shëndet

Të afërta