Ky është qyteti me më së shumti futbollistë në ”Euro 2016”

Reykjaviku është qyeteti me më së shumti futbollistë në Kampionatin Evropian.

Kryeqyteti i Islandës është qyteti me më së shumti lojtarë në kampionatin Evropian. 15 futbollistë nga kryeqyteti i Islandës, Reykjaviku, do të luajnë në Kampionat Evropian, ka rarpotuar gazeta italiane, Gazzetta dello Sport.

Qyteti ka vetëm 208.000 mijë banorë, 64% e popullsisë së vendit dhe natyrisht se të gjithë këta lojtarë do të paraqiten për kombëtaren e Islandës.

Ndryshe, Islanda ndodhet në grupin F, së bashku me Portugalinë, Austrinë dhe Hungarinë.

Views-over-Reykjavik

reykjavik-002

Temat
BotëSport

Të afërta