Glauk Konjufca deklaron pasurinë e tij (Dokument)

Agjencia kundër Korrupsionit ka publikuar në faqen e saj zyrtare regjistrat e deklarimit të rregullt vjetor të pasurisë së zyrtareve të lartë publik.
Shefi i Grupit Parlamentar i Vetëvendosjes, Glauk Konjufca, qëndron mirë me patundshmëri.
Ai në deklarimin pasurisë ka dy shtëpi dhe një banesë në vlerë prej 200 mijë eurove dhe tokë në vlerë prej 111 mijë eurove.
Ka pagë vjetore në Kuvendin e Kosovës 24 mijë euro dhe ka marrë 2 mijë e 568 euro mëditje.

auto_glauku_11464887805
auto_glauku_21464887807
auto_glauku_31464887808

Temat
LajmeVend

Të afërta