Doni ta keni gjoksin të madh? Ja si ta rrisni pa silikona… Është vërtetë e mundur

Të rrisësh numrin e gjoksit është një ëndërr për shumë vajza, në mënyrë natyrale duket një utopi.

Duket se për vajzat me gjoks të vogël ka vetëm 3 zgjidhje, operacioni plastik, t’i mbushin recipetat me pambuk, apo të dorëzohen.

Por ka dhe disa mënyra natyrale që ju ndihmojnë për të rritur masën e recipetave.

Ushqimet që ju ndihmojnë

Kur shkon në market, ka ardhur momenti që të ndaloni tek ushqimet që mund të rrisin gjoksin, edhe me një masë në thuajse në muaj, shkruan alfemminile.com

Produktet që duhen zgjedhur?

Qumështi, soja dhe finoku.

Por gjithashtu dhe ushtrimet në palestër ju ndihmojnë për qëllimin tuaj.

Kështu kur jeni duke bërë stërvitje, duhet të punoni më shumë me muskujt e gjoksit, duke rritur masën e tyre dhe fortësinë. Provoni ngritjen e peshave, apo pompat. Por gjithashtu sigurohuni që të mbani dhe një qëndrim të drejtë të trupit, që ju shërben për të vënë në dukje.

Temat
Shëndet

Të afërta