“Bekimi” dhe “Arifhikmeti”, me shqiponjë në mes të Beogradit! (Foto)

Xhevdet Jashari dhe Astrit Kabashi po qëndrojnë së bashku në kryeqytetin serb të Beogradit.

E ‘trimat’, duket se nuk kanë dashur që vizita e tyre të kalojë pa ndonjë fotografi epike.

Xhevdeti, i njohur më mirë si “Arifhikmeti” i serilait “O Sa Mirë” dhe “Bekimi” i serialit “Kafeneja Jonë” shihen të bëjnë shenjën e shqiponjës në kështjellën e Beogradit, Kalimegdan.

Në fytyrat e tyre, ajo që reflektohet është buzëqeshja dhe lumturia.

nmjediiis tBiligradit nKALAMEGDAN 👐🏻👐🏻👐🏻 @astritkabashi

A photo posted by Xhevdet Jashari (@xhevdet_jashari) on

Temat
Showbiz

Të afërta