Mbytet anija, shpëtohen me mbi 100 dasmorë

Një anije në Boston Harbor, në të cilën po festohej një ceremoni martesore, ka rrezikuar të mbytet në ishujt Georges në Massachusetts.

Në varkën 35 metra të gjatë po festonin mbi 100 dasmorë, të ftuarit e çiftit Jaime Stern dhe Fernanda Cerqueira.

Këta të fundit kishin ftuar miqtë dhe familjarët për të festuar së bashku martesën e tyre, në det.

Pas alarmit të dhënë, të gjithë personat në bord janë shpëtuar shëndoshë e mirë nga rojet bregdetare amerikane dhe policia e shtetit.

CjlXEPZW0AEd2es

China Olympics Beijing Water Cube Bird's Nest

Temat
BotëLajme

Të afërta