Kufijtë e Europës gjatë 1000 viteve të fundit! (Video)

E gjithë bota po sheh krizën në Krime dhe Rusia po ballafaqohet me SHBA-të dhe superfuqitë europiane.

Konflikti sillet rreth asaj se cilit shtet i përket secili territor, e kjo në disa vende nuk është e qartë.

Kjo mund të duket shokuese sot, në kohët moderne, mirëpo kufijtë e Europës nuk kanë qenë asnjëherë të ngurtë.

Në këtë video mund të shihni sesi kanë ndryshuar gjatë 1000 viteve të fundit kufijtë e Europës.

Shikoni videon:

Temat
BotëLajme

Të afërta