Vegim Furra vjen me “Të du të du” (Video)

Këngëtari i ri Vegim Furra ka realizuar videoklipin e tij “Të du të du”.

Vegimi merret me muzikë qysh kur ka qenë fëmijë pasi edhe e ka trashëgimi familjare.

Për videoklipin është kujdesur SWART.

Ai premton që ky është vetëm fillimi dhe ndërkohë do të sjellë edhe këngë të tjera.

Temat
Showbiz

Të afërta