111-vjeçari që ka 107 nipër e mbesa

Bakir i cili jeton në fshatin Kepenek dhe ka mbi një shekull jetë gëzon familje të madhe dhe ruan qindra kujtime.

Zubeyir Bakir, 111 vjeçari që jeton në qytetin Mush të Turqisë ka 107 nipër dhe mbesa nga të cilët edhe 4 prej tyre kanë nipër.

Në një intervistë Bakiri tha se ka 7 fëmijë të cilët prej tyre rrjedhin 107 nipër dhe mbesa dhe ku 4 prej tyre kanë nipër.

Ai thotë se ndjen lumturi të madhe që një pjesë të madhe të kohës e kalon me nipërit dhe mbesat.

1104631_620x410

Turska: Dedo od 111 godina ima unučadi gotovo koliko i godina

Dedo-Zubeyir-Bakir-9-830x551

111-yasindaki-zubeyir-bakir-in-107-torunu-var-8424130_2967_m

111-yasindaki-zubeyir-bakir-in-107-torunu-var-8424130_5877_m

Temat
Fun

Të afërta