Zana Sarvan përfaqësuese e shqiptarëve në Kuvendin e Malit të Zi

Me një marrëveshje ndërmjet Forcës së Re Demokratike, Iniciativës Qytetare dhe Lëvizjes qytetare “Perspektiva” në Ulqin,është arritur ujdia që mandati i deputetit nga lista zgjedhore “Forca për bashkim” t’i takojë kandidates nga Lëvizja qytetare “Perspektiva”, Zana Sarvan, njofton portali Malësia.

Zana Servan është drejtore e Organizatës turistike të Ulqinit.

Deri më tash këto parti politike shqiptare nuk ishin pajtuar se kush do të përfaqësonte interesat e shqiptarëve në Parlamentin malazias.

zana servan

zana holli

Temat
LajmePërgjithshmeRajonVend

Të afërta