Rregullat e De Biasit, lojtarët ankohen për internetin

Trajneri i Kombëtares shqiptare, Gianni de Biasi duke parë forcën e kundërshtarëve në grup kërkon të përgatisë në maksimum repartin e mbrojtjes.

Ditën e fundit përgatitjet janë përqendruar pikërisht në mbrojtje për të përgatitur çdo ndeshje me detaj dhe në perfeksion.

Por për të arritur këtë, de Biasi për djemtë e Kombëtares ka vendosur edhe disa rregulla ku më strikte janë respektimet e orareve dhe tepria me ushqimin.

Urdhri i teknikut është që pas orës 11 të mbrëmjes asnjëri prej lojtarëve mos qarkullojë në hollin e hotelit.

Por lojtarët vazhdimisht janë ankuar se nuk punon interneti për të cilin e shfrytëzojnë gjatë kohës për të folur me të afërmit e tyre.

Temat
SportVend

Të afërta