Qumili shkëlqen në ballo (Foto)

Në mesin e shumë mysafirëve të tjerë, në ballon e përvitshme të organizuar nga RTV 21, I pranishëm është edhe aktori i mirënjohur dhe humoristi Sevdai Radogoshi – Qumili.

Siç duket nga fotot në ballo, Qumili po kënaqet në mesin e kolegëve artistë.

Shikoni fotot dhe vlerësojeni vetë:

13256458_1377248978968274_4961406432258388198_n

13237855_1377249075634931_3933204716391603772_n

13267981_1377249148968257_3030478005404471339_n

13256447_1377249192301586_3811624685475234689_n

Temat
Showbiz

Të afërta