Ledri dhe Ermali flejnë bashkë

Ermal Fejzullahu dhe Ledri Vula janë nga ata këngëtarë, që shumë shpesh këndojnë në Diasporë dhe që e ndjejnë mungesën e shtratit të vet, shtratit të shtëpisë.

Ermal Fejzullahu dhe Ledri Vula janë nga ata këngëtarë, që shumë shpesh këndojnë në Diasporë dhe që e ndjejnë mungesën e shtratit të vet, shtratit të shtëpisë.

Në këto foto shihen Ledri dhe Ermali po flenë në një hotel në të njëjtën dhomë.

Dhe si “cimera” duken të lumtur apo jo?

Temat
Showbiz

Të afërta