Bashkpunimi i Enrique Iglesias dhe Pitbull i dështuar

Pitbull njihet për bashkëpunimet muzikore të suksesshme me artistë të njohur.

Por një gjë e tillë nuk ndodhi me bashkëpunimin e fundit me Enrique Iglesias, i cili mund të quhet si i dështuar.

“Messin Around” është titulli i këngës, e cila nga kritikët e muzikës është cilësuar si këngë që mund të dëgjohet vetëm njëherë.

Kënga bënë pjesë në albumin “Climate Change” të Pitbull dhe priten bashkëpunime të tjera si çdo verë./Telegrafi/

Temat
Showbiz

Të afërta