66-vjeçari tërheq autobusin me bishtin e flokëve (Video)

Një burrë 66 vjeç nga India ka arritur të tërheqë me bishtin e flokëve një autobus me peshë 12 tonë.

Mediet vendase shkruajnë se i moshuari Manjit, e theu rekordin në Leicester të Anglisë dhe të pranishëm ishin gruaja dhe 3 fëmijët e tij.

Ndërkohë rekordi i mëparshëm për tërheqje autobusësh me flokë ishte ai i vitit 2010, kur një burrë tërhoqi një autobus me peshë 9.5 tonë.

Temat
Fun

Të afërta