Hitet “BonBon” dhe “Po t’shoh përmas” në versione që ju mahnitin

Drin Gashi ka zgjedhur një mënyrë origjinale që të sjellë tekstet e hiteve shqiptare, siç e quan ai, “në formë të poezisë së qetë”.

Në këtë artikull jua sjellim recitimin e teksteve të këngës “BonBon” të Era Istrefit dhe atë “Po t’shoh përmas” të Tingullit Trent.

“Interpretuesi tenton të sjellë këtë perlë muzikore në një variant poetik, melankolik e tek e fundit bon bon edhe nëse s’bon s’bon”, shkruan në përshkrimin e videos që interpreton këngën e Erës.

Interpretimet e tij shoqërohen edhe me anën vizuale të realizuar nga Besian Durmishi. /Telegrafi/

Temat
Showbiz

Të afërta