Super gjyshja bateriste

Të gjithë kemi nga një ëndërr të parealizuar dhe ndoshta kur do të plakemi dhe sdo të kemi çfarë të bëjmë do i kthehemi këtyre ëndërrave.

E tillë është gjyshja Mary, e cila pleqërinë ka preferuar ta kalojë duke i rënë baterisë.

Shikoni videon. /albeu.com/

Temat
Fun

Të afërta