Nesër një seancë e re dhe vazhdimi i seancës së kaluar

Nesër do të mbahen dy seanca. Një e re dhe një vazhdim i seancës së kaluar.

Sipas zyrës për media të Kuvendit të Kosovës vazhdimi i seancës së kaluar do të fillojë paradite me shtatë pika të rendit të ditës, ndërsa seanca e re do të mbahet pas përfundimit të shqyrtimit të pikave të mbetura.

Ndërsa në seancën e re të rregullt do të diskutohen katër pika të rendit të ditës ndërsa pikë e parë është shqyrtimi i dytë i Projektligjit, për parandalimin e pastrimit të parave dhe luftimin e financimit të terrorizmit.

Temat
LajmeVend

Të afërta